Ride-Better

Werk samen met ons aan je techniek!

Werk samen met ons aan je techniek!

De clinics van niveau II gaan verder op de aangeleerde basis uit de beginners clinics. Er zal een verdieping plaatsvinden en aangeleerde technieken worden verfijnd.

Voor wie zijn deze mountainbike clinics bedoeld?

Voor de iets meer ervaren mountainbiker. Je hebt de basis technieken van het mountainbiken onder de knie en je bent met regelmaat te vinden in het bos. Toch haal je nog net die ene klim niet en verlies je teveel snelheid in de bochten. Je wilt dus je basis techniek uitbouwen. Hiervoor zijn de clinics van niveau II bedoeld. Het conditieniveau en het tempo zijn gemiddeld de te fietsen afstand is ook gemiddeld. De nadruk ligt op het verfijnen van de basistechniek van het mountainbiken.

Niveau II

Tijdens de clinics worden de basis technieken verfijnd en verdiept. Er zal per clinic speciale onderdelen uitgelicht en behandeld worden zodat je juist op jouw eigen verbeter punten je kan inschrijven. Er zal ook van tijd tot tijd een speciale les aangekondigd worden waar er speciaal gekeken wordt naar je rijtechniek door de instructeurs. Zij kunnen je dan beter helpen en bepalen op welke onderdelen je jezelf nog kan verbeteren.

Comments are closed.